Kelebihan Stokis BRIGHT SOLUTIONS

Untuk menjadi platform pilihan nombor satu sebagai tempat menjana pendapatan tambahan, kami bersedia untuk menjadi yang terbaik.

Selaku stokis BRIGHT SOLUTIONS, anda akan memiliki banyak kelebihan dari segi ganjaran dan bantuan. Setiap pencapaian anda akan dihargai melalui ganjaran. Mengikut tahap pencapaian anda, ganjaran boleh berupa wang tunai, emas, tiket pelancongan ataupun hadiah-hadiah menarik.

Jika anda ingin menambah pengetahuan dalam pengelolaan bisnes, kami akan menyediakan bantuan berupa personal coaching untuk anda. Anda boleh belajar dari A to Z bagaimana untuk memulai perniagaan sebagai stokis. Support group whatsapp juga sentiasa aktif jika anda ada sebarang pertanyaan. Rakan-rakan stokis dan admin sendiri sentiasa bersedia dan komited untuk menghulurkan sebarang bantuan.

Bahan-bahan untuk pengiklanan juga turut disediakan seperti flyers, bunting dan pelekat kereta. Copywriting facebook, gambar testimoni dan sebagainya boleh diambil di dalam facebook page rasmi kami.

Dari segi persaingan, anda akan mendapat kelebihan kerana kami mengenakan kuota sebagai stokis di setiap daerah. Bergantung kepada usaha, tekad dan rezeki, anda boleh menjana pendapatan sehingga empat ke lima angka.

Jika anda berminat, hubungi kami melalui mana-mana pautan yang tersedia di bawah. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *